Vi holder ferie frem til tirsdag d. 2 april og sender ingen ordrer i mellemtiden. God påske fra Økoladen!

5% kontantbetalingsrabat virker igen, oplever du udfordringer bedes du ringe til kundeservice

✔️ Økologi – Kun de bedste råvarer

✔️ Dansk Produktion – 100% danskproduceret chokolade

✔️ Hurtig levering – Fri fragt til pakkeshop ved køb over 2000kr.

Hvem Er Vi?

Dansk chokolade lavet af de bedste råvarer

Økoladen  & Elmelund Chocolatier Organic er en chokoladefabrik der ejes og drives af Jan & Amanda Elmelund.

Vi er en lille familiedrevet chokoladefabrik, hvis vision er at fremstille de bedst tænkelig chokoladeprodukter. Vi har to brands som du kan læse mere om nedenunder. Fælles for vores to brands er de rettesnore vi bruger i hverdagen for at skabe lækkert økologisk chokolade. Vi starter med at gå ud og finde de bedste råvarer. Her spares der på ingen måde og vi får vores råvarer fra nært og fjernt. Chokoladen fås fra flere forskellige steder rundt omkring i verdenen, så vi er sikker på at det altid er den bedste chokolade vi bruger, uanset produktet. F.eks. får vi vores lakrids fra Calabrien i Italien.

Vi bruger hænderne i produktionen. Det gør vi både fordi vi synes det er sjovt, og fordi vi mener at et produkt der bare er spyttet ud af en maskine aldrig kommer til at have den samme smag som de produkter vi lægger håndarbejde og kærlighed i. Hver en lille detalje som en streg af chokolade eller et drys af hindbærpulver tæller i det endelige resultat. Det håber vi du kan smage.

Økoladen:
Vi startede vores rejse tilbage i 2004 med Økoladen. Her laver vi økologisk chokolade med sans for håndværk, miljøet og prøver at udvikle nye og spændende smagskombinationer. Økoladen produkter sælges i mange af landets detailkæder samt forhandlere over hele landet. 

Elmelund Chocolatier Organic:
Elmelund chokolade blev startet tilbage i 2018. Her var visionen først at vi skulle lege med fyldte chokolader. Det har senere bredt sig til at vi i dag også laver alt fra dragée, chokoladeplader, home cooking produkter og selvfølgelig en masse gaveæsker. Produkterne sælges i specialhandlen landet over.

Med Venlig Hilsen
Jan Elmelund & Amanda Elmelund og holdet bag Økoladen & Elmelund

Har du spørgsmål eller andet – så kontakt vores venlige personale allerede i dag. De står klar med et smil på læben til at tage imod din henvendelse.

Kontakt os på tlf.: 55 89 32 12 eller skriv på mail: kundeservice@oekoladen.dk.